در زندگی روزمره در نظر گرفتن زمانی برای رسیدن به علایق شخصی کمک بزرگی به آرامش فرد می‌کند. امروزه در تهران مراکز متنوعی برای آموزش موسیقی وجود دارد تا همگان بتوانند فرصتی برای یادگیری موسیقی و لذت بردن از آن داشته باشند. سنتور یکی از سازهای سنتی ایران است که طرفداران بسیاری از گذشته تا کنون داشته و دارد.

آموزشگاه‌های بی شماری این ساز را در تهران آموزش می‌دهند و به عنوان یکی از رشته‌های مجبوب در میان هنرجویان محسوب می‌شود. اگر به دنبال یک آموزشگاه سنتور مناسب در تهران هستید، در ادامه این مقاله همراه ما باشید.

ویدئو های هنرفارابی
آکادمی موسیقی هنر فارابی
کنسرت های عمومی و بین المللی
اجرای هنرآموزان هنر فارابی
کنسرت های هنرجویی
در ادامه خواهیم خواند :
قیمت کلاس سنتور در تهران

۱۰ بهترین آموزشگاه سنتور در تهران

بهترین آموزشگاه سنتور در تهران کجاست؟ امروزه جوانان و نوجوانان بسیاری از سنین پایین علاقه خود را به موسیقی نشان داده و نیاز به آموزش صحیح در این حوزه دارند. تهران از مستعد ترین شهرهای کشور در زمینه آموزش سنتور است. هنر فارابی یکی از آموزشگاه‌های مشهور و به نام در شمال تهران است که اغلب ساز‌های ایرانی و کلاسیک در آن آموزش داده می‌شود. سنتور نیز یکی از ساز‌هایی است که در این مجموعه بسیار مورد توجه بوده دوره‌های آموزشی بسیاری برای آن در نظر گرفته می‌شود. اگر قصد دارید سنتور را به صورت تخصصی و زیر نظر اساتید مجرب آموزش ببینید، بهتر است به آموزشگاه هنر فارابی مراجعه کنید.

آموزشگاه ارزان سنتور در تهران

اگر به دنبال آموزش سنتور با کمترین هزینه ممکن هستید، می‌توانید در دوره‌های آموزشی سنتور هنر فارابی شرکت کنید. این موسسه شرایطی را به وجود آورده است که تمامی علاقه مندان به سنتور با هر مقدار بودجه‌ای که دارند، بتوانند در کلاس‌های آموزش این ساز شرکت کنند. همچنین می‌توانید برای کاهش هزینه‌های خود از سنتور‌های دسته دومی که در فروشگاه هنر فارابی با قیمت مناسب عرضه می‌شوند، نیز استفاده کنید.

آموزشگاه سنتور خصوصی

اگر به دنبال آموزشگاهی برای آموزش تخصصی سنتور در تهران هستید، می‌توانید به مجموعه هنر فارابی مراجعه کنید. در این آموزشگاه علاوه بر کلاس‌های آموزشی مقدماتی سنتور، کلاس‌های آموزشی سنتور به صورت حرفه‌ای نیز تدریس می‌شود.

بهترین اساتید سنتور

در این قسمت از مقاله لیستی از بهترین اساتید سنتور در ایران برای شما آماده کرده‌ایم:

محمد حسن خان

قديمى ترين استادى در دوره قاجار سنتور می‌نواخته است، محمدحسن خان بوده كه استاد موسيقى و سنتور نواز اواخر قرن ۱۳ هجرى همزمان با اوايل سلطنت ناصرالدين شاه و از نوازندگان مخصوص دربار بوده است. شاگردان برجسته او محمد صادق خان، حبيب سماع حضور و ميرزاعلى اكبر شاهى، حسن سنتوری و میرزا اسدالله بوده‌اند.

محمد صادق خان سرورالملک

یکی از شاگردهای محبوب محمد حسن خان، محمدصادق خان است كه او نيز نوازنده توانمندی بوده و اولین موسيقى دانى است كه لقب سرورالملک گرفته است.

محمد صادق خان نوازنده چیره دست و استاد بزرگ سنتور سال‌های ۱۳۲۲ است. او فرزند مطلب خان کمانچه کش است که در ابتدا نواختن کمانچه را پیش پدر خود آموزش دید و سپس معلومات خویش را نزد محمد حسن خان تکمیل کرد و نوازنده‌ی ماهری شد. محمد صادق خان علاوه بر سنتور، تار، سه تار و پیانو را نیز با مهارت بالا می‌نواخت. او اولین کسی است که پیانو را با نغمه‌های ایرانی نواخت.

حسن خان سنتوری

حسن سنتوری از شاگردان محمد صادق خان بود و او را با نام حسن خان نیز می‌شناسند. او با علی اکبر شاهی و سماع حضور هم دوره بوده است.

علی اکبر شاهی

علی اکبر شاهی یکی از نوازندگان به نام و مشهور دوران قاجار بوده که شاگرد محمد صادق خان بوده است. از شاگردان او تنها ابولحسن صبا در تاریخ ثبت شده است. علی اکبر شاهی نوازنده مخصوص نایب السلطنه بوده است.

حبیب سماعی

حبیب سماعی در تهران متولد شد و از همان دوران کودکی به موسیقی علاقه پیدا کرد و در کنار پدرش موسیقی را آموزش دید. او به مدرسه موسیقی وزیری رفت و پیشرفتش در عرصه موسیقی به سرعت موجب شگفتی اهالی موسیقی شد. او بعد از مدتی به مشهد مهاجرت کرده و به خدمت ارتش درآمد. همچنین پس از ساکن شدن در شهر مشهد به پیشنهاد ابوالحسن صبا کلاس‌ آموزشی برگزار کرد اما چون در آن زمان ساز سنتور در میان مردم مشهد ساز مناسبی نبود، از کلاس‌های آموزشی او استقبال نشد.

این استاد بزرگ سنتور در مدتی کوتاه تحولی عظیم در نوازندگی سنتور ایجاد کرد. به شکلی که امروز از او به عنوان پدر سنتور نوازی کلاسیک ایران یاد می‌شود.

نورعلی برومند

نورعلی برومند در تهران متولد شد و از زمانی که ۷ سال داشت، آموزش موسیقی را با گرفتن ضرب آغاز کرد. یکی از دلایلی که باعث شد تا نورعلی از همان دوران کودکی پا به عرصه موسیقی بگذارد، پدرش بود که به موسیقی علاقه‌ خاصی داشت و به همین خاطر هنرمندان مشهوری به خانه ایشان رفت و آمد داشتند.

برومند از ۱۳ سالگی به مدت سه سال آموزش تار را نزد درویش خان فرا گرفت. از دیگر اساتید او می‌توان به صمصام الدوله، ابوالحسن صبا، حبیب سماعی، رضا روانبخش، عبدالله دوامی، اسماعیل قهرمانی، حاج محمد ایرانی و سیدحسین طاهر زاده اشاره کرد. نورعلی در سن ۱۸ سالگی برای تحصیل به برلین رفت در آنجا به تدریج با موسیقی غربی آشنا شد و پیانو را در برلین آموخت. برومند همچنین در نواختن تار، سه تار، سنتور، تنبک و کمانچه مهارت داشت.

ابولحسن صبا

ابوالحسن صبا در خانواده‌ای آشنا به موسیقی و اهل ادب متولد شد. پدرش دوستدار موسیقی بود و سه‌تار می‌نواخت و اولین استاد ابولحسن صبا بود. او پیش میرزا عبدالله فراهانی، درویش خان و علی‌نقی وزیری تار و سه‌تار را آموخت، نزد حسین هنگ ‌آفرین ویولن، نزد حسین اسماعیل ‌زاده کمانچه و نزد علی اکبرخان شاهی سنتور را آموخت. او در مدرسه کمال‌الملک تحصیل کرده و نقاشی را نیز فرا گرفت.

قباد ظفر

قباد ظفر از معدود شاگردان حبیب سماعی در ساز سنتور بود که شیوه استادش را ادامه داد. او تحصیلات ابتدائی را در مدرسه فرهنگ اصفهان و متوسطه را در کالج آمریکایی تهران به پایان رساند و برای ادامه تحصیل به انگلستان رفت.

قباد ظفر برای فراگیری سنتور ابتدا به حبیب سماعی مراجعه کرد و سماعی به او پیشنهاد کرد که در ابتدا سنتور را نزد ابوالحسن صبا فرا بگیرد. وی پس از آموختن سنتور از صبا، برای تکمیل آموخته‌هایش از حبیب سماعی کمک گرفت.

فرامرز پایور

فرامرز پایور نوازنده مشهور سنتور و ردیف‌دان و تصنیف ساز به نام موسیقی ایران است که در تهران به دنیا آمده است. پدرش هنرمند نقاش و استاد زبان فرانسه در دانشگاه تهران بود و پدربزرگش نقاش مشهور دوره قاجار بود که ویولن، سنتور و سه‌تار می‌نواخت.

او در سن ۱۷ سالگی، آموزش موسیقی را نزد ابوالحسن صبا آغاز کرد. فرامرز پایور یکی از برجسته ‌ترین شاگردان صبا شد و تا زمان درگذشت او، از آموزش‌های ابولحسن صبا بهره برد.

پرویز مشکاتیان

پرویز مشکاتیان در نیشابور متولد شد و مقدمات موسیقی در سن ۶ سالگی از پدرش آموخت. او در دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران قبول شد و هم ‌زمان به آموزش ردیف میرزا عبدالله نزد نورعلی خان برومند و ردیف موسیقی سنتی نزد دکتر داریوش صفوت پرداخت.

وی سال‌های سال با محمدرضا شجریان همکاری داشت که نتیجه این همکاری، آثار ماندگاری چون بیداد، آستان جانان، سر عشق، نوا و دستان بود.

آموزشگاه ارزان سنتور در تهران

قیمت کلاس سنتور در تهران

کلاس‌های آموزشی سنتور در تهران از قیمت جلسه‌ای ۷۵ هزار تومان شروع می‌شود و تا جلسه‌ای ۱۵۰ هزار تومان متغیر است.

این مقدار هزینه بستگی به تعداد جلسات، زمان هر جلسه، مکان آموزشگاه و تبحر استاد دارد.

آموزشگاه سنتور در شمال تهران

آموزشگاه موسیقی هنر فارابی در شمال تهران و منطقه میردامادا واقع شده است. در این آموزشگاه می‌توانید سنتور را به صورت حرفه‌ای آموزش ببینید و حتی ساز مناسب‌تان را نیز از فروشگاه این مجموعه خریداری کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر با این آموزشگاه تماس حاصل کنید.

نتیجه گیری

اگر به دنبال یک آموزشگاه سنتور مناسب هستید، باید فاکتورهای مختلفی نظیر فضای آموزشگاه، تبحر اساتید، هزینه کلاس‌ها و سابقه موسسه را در داشته باشید. یکی از موسسه‌های معتبر در تهران که می‌توانید برای یادگیری سنتور به آن مراجعه کنید، هنر فارابی است.

سوالات متداول آموزشگاه سنتور

اگر به دنبال آموزش سنتور با کمترین هزینه ممکن هستید، می‌توانید در دوره‌های آموزشی سنتور هنر فارابی شرکت کنید. این موسسه شرایطی را به وجود آورده است که تمامی علاقه مندان به سنتور با هر مقدار بودجه‌ای که دارند، بتوانند در کلاس‌های آموزش این ساز شرکت کنند…

اگر به دنبال آموزشگاهی برای آموزش تخصصی سنتور در تهران هستید، می‌توانید به مجموعه هنر فارابی مراجعه کنید. در این آموزشگاه علاوه بر کلاس‌های آموزشی مقدماتی سنتور، کلاس‌های آموزشی سنتور به صورت حرفه‌ای نیز تدریس می‌شود.

کلاس‌های آموزشی سنتور در تهران از قیمت جلسه‌ای ۷۵ هزار تومان شروع می‌شود و تا جلسه‌ای ۱۵۰ هزار تومان متغیر است. این مقدار هزینه بستگی به تعداد جلسات، زمان هر جلسه، مکان آموزشگاه و تبحر استاد دارد…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *